Breezer Blog

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στα Τρίκαλα, όπου το Σάββατο (4/10) ένας 33χρονος σκότωσε την 37χρονη πρώην σύντροφό της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 16χρονης κόρης του θύματος. Μετά την πράξη του, ο δράστης αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ο θύτης, αδυνατώντας να αποδεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό του με τη γυναίκα, την περίμενε κάτω από το σπίτι της και όταν αυτή βγήκε λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι, άρχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα οι περίοικοι - μεταξύ αυτών και η έφηβη κόρη της 37χρονης - να βγουν στα μπαλκόνια τους.

Έπειτα από ώρα και ενώ ο καβγάς είχε φουντώσει, ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών και άρχισε να μαχαιρώνει την 37χρονη, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιος, μάλιστα, από τους γείτονες, εκσφενδόνισε μια γλάστρα, προκειμένου να σταματήσει τον 33χρονο, ο οποίος είχε περιέλθει σε κατάσταση αμόκ.

Όταν ο δράστης κατάφερε και το θανατηφόρο τραύμα στη γυναίκα, περπάτησε μέχρι τη γωνιά του δρόμου και αυτοτραυματίσθηκε με το ίδιο μαχαίρι, θέτοντας τελικά τέρμα στη ζωή του.

Η ασφάλεια Τρικάλων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Πηγη:Cosmo.gr

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα