Breezer Blog

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ποια είναι η ιδεολογία του Χρυσού Αυγού;

Κάποιες φορές πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου γράφοντάς λέξεις κλειδιά στο Google ώστε να σε οδηγήσουν σε σελίδες πραγματικά από εναν επίπεδο πλανήτη.Τα λέρωσα με αφορμή απόσπασμά από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε τι τραβάνε οι μετανάστες στην δημοκρατική,κατά τα άλλα,Ρωσία.

Μπήκα στην σελίδα μιας αντίστοιχής ελληνικής οργάνωσής για να μάθω κάποιες από τις σύγχρονες ιδέες τους.

Δεν το έκανα γιατί τρελάθηκα και θέλω να θεοποίηση την σβάστικα και τον Χίτλερ.Άπλα επειδή έχω μάθει να ζω,να αναπνέω,και να περπατάω πάνω σε μια σφαίρα όπως είναι η Γη μου αρέσει να βλέπω τα πράγματά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Σφαιρικά δηλαδή και όχι μονόπλευρα-επίπεδά όπως κάποιοι από αυτούς.

Κάπου μέσα στον σορό βρήκα ένα δριμύ κατηγορώ προς την σελίδα του indymedia.Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο site έγραψε σε ένα μήνυμά του το εξής:"ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Ο συντάκτης κατηγορεί το πνεύμα που καλλιεργεί το indymedia.

Τα γράφετε για να τα διαβάζετε μονοί σας μου φαίνεται και να χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά που καταφέρνουν να πούνε τις πρώτες τους λέξεις.

Εσείς καλλιεργείτε καλύτερο πνεύμα;Μήπως ξεχνάτε το "ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ".Με πιο δικαίωμά περιπολεί για να καθαρίσετε,σπάζοντας στο ξύλο φυσικά,μετανάστες;Σας το ζήτησαν Έλληνες πολίτες ή πράττεται αυθαίρετα;Προσωπικά δεν θυμάμαι να μου ζητήθηκε ποτέ η γνώμη για το αν θέλω να με φρουρεί η Χρυσή Αύγη από τον "κακό" Αλβανό,Πακιστανό,Κούρδο.

Κατσ' τε στα αυγά σας λοιπόν και κλοσιστε τα μέχρι να γίνουν λευκοχρυσα.

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα