Breezer Blog

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ποιο καινοτόμο χαρακτηριστικό φέρνει ο πελαργός στα Windows 7;

Αργά χθες το βράδυ,πριν προλάβω να συντονιστώ 100% διάβασα μια είδηση που έλεγε κάτι για διάθεσή της δοκιμαστικής έκδοσής των Windows 7.Εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας,άπλα μου έκανε κάποια αίσθηση.

Η αλήθειά είναι ότι δεν έχω καμία περιέργειά να μάθω πως λειτουργούν αυτά τα νέα Windows.Κάνω την δουλεία μου με το ωραιότατο Linux PC μου.

Όμως μου αρέσει να ψάχνω ότι νέο βγαίνει.

Έτσι ανακάλυψα ότι τα νέα Windows φέρουν ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό στα πλαίσιά πάντα των Desktop PCs.Πλέον το αγαπημένο λειτουργικό,για πολλούς,προσανατολίζεται να λειτουργεί με multi touch οθόνες.H Microsoft φαίνεται να υιοθέτησε αυτό το feature από την μέρα που έγινε γνωστό στο κοινό η κυκλοφορία του Surface.

Το Surface είναι ένας υπολογιστής που μοιάζει πολύ με τραπέζι.Πάνω έχει ένα κρύσταλλο το οποίο λειτουργεί ως multi touch οθόνη.Οι λειτουργίες του πολλές.

Το θέμα είναι όμως κατά ποσό ένας μέσος καταναλωτής μπορεί να χαρεί αυτήν την εμπειρία.Νομίζω λίγοι θα είναι αυτοί γιατί οθόνες αυτού του τύπου κοστίζουν αρκετά λεφτά.

Αυτά περί new features και multi touch screens.

Όσο αναφορά το λειτουργικό και την διάθεσή του να πω ότι γίνεται μέσω internet και μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοσή από εδώ.Αναλυτές θέτουν ως deadline για την ολοκλήρωσή του έργου Seven τα μέσα του 2010 όμως η Microsoft ίσως να κράτα έναν άσσο στο μανίκι.Σίγουρα θα θέλει να κάνει την έκπληξή διανέμοντας το πρώτο CD πριν το τέλος αυτού το χρόνου.

Οι κυριότερες αλλαγές βρίσκονται στην εμφάνιση και στα μενού,τα οποία είναι περισσότερα απλά και προσιτά στους χρήστες.Ένα ακόμα κομμάτι που έχουν προσέξει είναι ο τομέα της δικτύωσης των υπολογιστών και των ψηφιακών συσκευών μέσα σε σπίτι.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας.Αυτό είναι το Μονό σίγουρο.

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα