Breezer Blog

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Στον εισαγγελέα και οχι στον παράδεισο όπως θα ήθελε

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα Τρίτη ως ύποπτοι για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος που φέρεται ότι διέπραξε δικαστικός λειτουργός, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος.

Η σχετική έρευνα που διεξάγεται από τον Άρειο Πάγο αφορά τη δίκη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, επί της οποίας ουδέποτε εκδόθηκε απόφαση αν και είχε εκδικασθεί.

Η δίκη έγινε με αφορμή αγωγή που είχε καταθέσει η Μονή Βατοπεδίου το 2003 διεκδικώντας από το ελληνικό Δημόσιο έκταση 2044 στρεμμάτων επιπλέον των 25.000 στρεμμάτων που της είχαν αναγνωρισθεί με γνωμοδότηση το 2002.

Και ενώ αναμενόταν η έκδοση απόφασης, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με πρακτικό έκανε δεκτό το αίτημα της Μονής για συναίνεση του Δημοσίου προκειμένου να καταργηθεί η δίκη. Το πρακτικό κατατέθηκε στο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2004 με αποτέλεσμα να μην εκδοθεί ποτέ απόφαση.

Πηγή:ΕΡΤ

Αρσενιεεεε,τα "φιλέτα" να είναι ρίσκο.

Πήρατε ρίσκο,λούστειτε τις συνέπειές τώρα.Το χειρότερο βέβαια από όλα είναι ότι κάτι τέτοιοι απάνθρωποι όσο ζουν έξω από την στενή,διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον παράδεισο,ως "καλοί" χριστιανοί που είναι,με τέτοια μανία που λες "δεν μπορεί πρέπει να είναι πολύ λίγες για να κάνουν σαν υστερικοί".

Ορίστε λοιπόν το προφίλ ενός "καλού" χριστιανού.Δεν υπάρχουν μονό αυτά σίγουρα,άλλα υπάρχουν και δυστυχώς όσοι ασχολούνται με τα εκκλησιαστικά τα έχουν δει πολλές φορές άλλα δεν μιλάνε.Τι,φοβάστε μήπως δεν σας κόψει εισιτήριο ο Εφραίμ και η παρέα του;Ή μήπως νομίζετε ότι το να φοράς ράσο έχεις και το ακαταλόγιστο;

Άντε τώρα να σας κρίνουν όπως κρίνετε και εσείς τόσα χρονιά,λες και είστε πορτιέριδες του παράδεισου.

Ειλικρινά σας μιλάω αν αυτό λέγεται πίστη,καλά κάνω και δεν πιστεύω.Αν αυτός είναι ο χριστιανισμός καλά κάνω και δεν τον δέχομαι.Ξέρω να δίνω και Μονό μου όταν χρειάζεστε.

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα