Breezer Blog

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Η Microsoft δίνει νέα παράταση στα XP

Παράταση ζωής 6 μηνών στα Windows XP δίνει η Microsoft. Με ανακοίνωση της την Παρασκευή επιβεβαίωσε τις φήμες και έτσι οι κατασκευαστές υπολογιστών θα μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους την δυνατότητα μετάβασης από τα Windows Vista Ultimate ή Business στα XP Professional έως την 31η Ιουλίου 2009. Η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Ιανουαρίου 2009. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με ένα recovery CD Windows XP.

Η ανακοίνωση έρχεται παράλληλα με την νέα διαφημιστική καμπάνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την προώθηση των Vista που θα στοιχίσει 300 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια στιγμή φήμες αναφέρουν πως μέσα στους επόμενους 12 έως 18 μήνες θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των Windows 7, του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώνονται κατά έναν τρόπο από πληροφορίες που αναφέρουν πως θα δοθεί και νέα παράταση, πέραν της 31ης Ιουλίου. Κάτι που ίσως να σημαίνει πως η Microsoft θέλει να καταστήσει πιο εύκολη την μετάβαση από τα XP στα Windows 7 προσπερνώντας τα Vista.

Υπενθυμίζεται πως η Microsoft επιτρέπει ακόμα την πώληση Windows XP Home Edition σε φθηνούς υπολογιστές (netbooks και sub-netbooks).

Πηγή:ADSL.gr

Τι νέο και αυτό.Αυτό είναι ικανοί για τα επόμενα 50 χρονιά να δίνουν παρατάσεις στα XP μέχρι που να πετύχουν την συνταγή της επιτυχίας.Ένα ωραίο στοιχήματακι που θα έπαιζα είναι για τα SP των Windows XP.Ήδη έχουμε 3.Ποσά λέτε να βγούνε μέχρι το 2040 που προβλέπετε ότι η Microsoft θα βγάλει επόμενο της λειτουργικό.

Πάντως μου άρεσε ένα σχόλιο κάποιου φίλου που χαρακτηρίζει τα Vista ως σκάλα των ΧΡ για τα Seven.Βέβαια το σχόλιο δεν Σταμάτα εκεί,συνεχίζει λέγοντάς πως και τα Seven θα είναι κατά κάποιον τρόπο σκάλα για τα "8".

Όσοι είναι παλικάρια,που λέει και το τραγούδι,την ζωή τους την περνούν στις σκαλωσιές.

Πόσες σκάλες ακόμα δέχεστε να ανεβείτε;Και μια δεύτερή ερώτησή.Πως μπορώ να πιστέψω ότι ένα λειτουργικό είναι σύγχρονο όταν ο πυρήνας του αναπτύσσετε από το 2001;Τι σας κάνει να πιστεύετε κάτι τέτοιο;

Και μετά λέτε ότι εμείς του Linux είμαστε ρομαντικοί.Αμ εσείς πως λέγεστε που πιστεύετε σε ένα λειτουργικό που δεν θα δείτε ποτέ;

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα