Breezer Blog

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Βίντεο ντοκουμέντο από την οδό Ασκληπιού

Δυο μόνο σχόλιά και τίποτα παραπάνω γιατί μάλλον δεν αξίζει να μιλάς σε άτομα που ως μέσο διάλογου καταλαβαίνουν το ξύλο.


Πρώτο σχόλιο:Τα γκλοπ είναι είναι από σκληρό καουτσούκ και στα μόνα σημεία που επιτρέπετε να χτυπήσουν,με βάση την εκπαίδευσή που παίρνουν στις σχολές,είναι τα ποδιά και τα χέρια.Και μάλιστα κοντά στις κλειδώσεις αυτών των σημείων και όχι στο κεφάλι.Δεν πας να τον σκοτώσεις άλλα να τον καταστείλει.

Δεύτερο σχόλιο:Τα Εξάρχεια είναι η νούμερο ένα αστυνομοκρατουμενη περιοχή και τα ναρκωτικά πάνε σύννεφο.Μήπως τελικά το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι,εσείς πουλάτε την άσπρη σκόνη δεν είναι άπλα ένα σύνθημά άλλα μια πραγματικότητά;

Τρίτο σχόλιο:Το ότι καταφέρατε να μαντρώσετε με μεγάλη επιτυχία απλούς πολίτες δεν σημαίνει ότι η αστυνομία έγινε και αποτελεσματική κύριέ Μαρκογιαννακη.Αν ρωτήσετε τον Λάο τι σημαίνει αποτελεσματικότητά γι' αυτόν θα σας απαντήσει με πολύ άπλες λέξεις.Να βγούνε οι κουκούλες από τα κεφάλια αυτών που συγκαλύπτεστε.

Και τέλος αυτός που επιμένει να πίστευε χωρίς αποδείξεις(εφοσον δεν εχει βγει καμια κουκουλα) ότι οι κουκουλοφόροι είναι όργανο του Αλαβανου είναι μαλάκας.Εδώ όμως γεννιέται ευλογα μια ερώτησή

Ποσό μαλάκας είναι αυτός που πίστευει έναν μαλάκα;

Digg Cull Buzz Bobit Digme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]



<< Αρχική σελίδα