Breezer Blog

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Ποια είναι η ιδεολογία του Χρυσού Αυγού;

Κάποιες φορές πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου γράφοντάς λέξεις κλειδιά στο Google ώστε να σε οδηγήσουν σε σελίδες πραγματικά από εναν επίπεδο πλανήτη.Τα λέρωσα με αφορμή απόσπασμά από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε τι τραβάνε οι μετανάστες στην δημοκρατική,κατά τα άλλα,Ρωσία.

Μπήκα στην σελίδα μιας αντίστοιχής ελληνικής οργάνωσής για να μάθω κάποιες από τις σύγχρονες ιδέες τους.

Δεν το έκανα γιατί τρελάθηκα και θέλω να θεοποίηση την σβάστικα και τον Χίτλερ.Άπλα επειδή έχω μάθει να ζω,να αναπνέω,και να περπατάω πάνω σε μια σφαίρα όπως είναι η Γη μου αρέσει να βλέπω τα πράγματά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Σφαιρικά δηλαδή και όχι μονόπλευρα-επίπεδά όπως κάποιοι από αυτούς.

Κάπου μέσα στον σορό βρήκα ένα δριμύ κατηγορώ προς την σελίδα του indymedia.Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο site έγραψε σε ένα μήνυμά του το εξής:"ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Ο συντάκτης κατηγορεί το πνεύμα που καλλιεργεί το indymedia.

Τα γράφετε για να τα διαβάζετε μονοί σας μου φαίνεται και να χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά που καταφέρνουν να πούνε τις πρώτες τους λέξεις.

Εσείς καλλιεργείτε καλύτερο πνεύμα;Μήπως ξεχνάτε το "ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ".Με πιο δικαίωμά περιπολεί για να καθαρίσετε,σπάζοντας στο ξύλο φυσικά,μετανάστες;Σας το ζήτησαν Έλληνες πολίτες ή πράττεται αυθαίρετα;Προσωπικά δεν θυμάμαι να μου ζητήθηκε ποτέ η γνώμη για το αν θέλω να με φρουρεί η Χρυσή Αύγη από τον "κακό" Αλβανό,Πακιστανό,Κούρδο.

Κατσ' τε στα αυγά σας λοιπόν και κλοσιστε τα μέχρι να γίνουν λευκοχρυσα.

Digg Cull Buzz Bobit Digme

Ποιο καινοτόμο χαρακτηριστικό φέρνει ο πελαργός στα Windows 7;

Αργά χθες το βράδυ,πριν προλάβω να συντονιστώ 100% διάβασα μια είδηση που έλεγε κάτι για διάθεσή της δοκιμαστικής έκδοσής των Windows 7.Εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας,άπλα μου έκανε κάποια αίσθηση.

Η αλήθειά είναι ότι δεν έχω καμία περιέργειά να μάθω πως λειτουργούν αυτά τα νέα Windows.Κάνω την δουλεία μου με το ωραιότατο Linux PC μου.

Όμως μου αρέσει να ψάχνω ότι νέο βγαίνει.

Έτσι ανακάλυψα ότι τα νέα Windows φέρουν ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό στα πλαίσιά πάντα των Desktop PCs.Πλέον το αγαπημένο λειτουργικό,για πολλούς,προσανατολίζεται να λειτουργεί με multi touch οθόνες.H Microsoft φαίνεται να υιοθέτησε αυτό το feature από την μέρα που έγινε γνωστό στο κοινό η κυκλοφορία του Surface.

Το Surface είναι ένας υπολογιστής που μοιάζει πολύ με τραπέζι.Πάνω έχει ένα κρύσταλλο το οποίο λειτουργεί ως multi touch οθόνη.Οι λειτουργίες του πολλές.

Το θέμα είναι όμως κατά ποσό ένας μέσος καταναλωτής μπορεί να χαρεί αυτήν την εμπειρία.Νομίζω λίγοι θα είναι αυτοί γιατί οθόνες αυτού του τύπου κοστίζουν αρκετά λεφτά.

Αυτά περί new features και multi touch screens.

Όσο αναφορά το λειτουργικό και την διάθεσή του να πω ότι γίνεται μέσω internet και μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοσή από εδώ.Αναλυτές θέτουν ως deadline για την ολοκλήρωσή του έργου Seven τα μέσα του 2010 όμως η Microsoft ίσως να κράτα έναν άσσο στο μανίκι.Σίγουρα θα θέλει να κάνει την έκπληξή διανέμοντας το πρώτο CD πριν το τέλος αυτού το χρόνου.

Οι κυριότερες αλλαγές βρίσκονται στην εμφάνιση και στα μενού,τα οποία είναι περισσότερα απλά και προσιτά στους χρήστες.Ένα ακόμα κομμάτι που έχουν προσέξει είναι ο τομέα της δικτύωσης των υπολογιστών και των ψηφιακών συσκευών μέσα σε σπίτι.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας.Αυτό είναι το Μονό σίγουρο.

Digg Cull Buzz Bobit Digme

Ο πονος ειναι αναλογος της ποσοτητας των δακρυων;

Το μάθαμε και αυτό.Το ότι δεν κλάψα με τόσο στην περίπτωσή του Διαμαντή όσο στην περίπτωσή του Αλέξανδρου σημαίνει ότι δεν πονέσαμε το ίδιο.Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν κάποιοι.

Και επειδή από μικρός ήμουν ήσυχος άλλα είδα ότι δεν τραβάει καλά,σκέφτηκα να αλλάξω και να λέω αυτό που σκέφτομαι.Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά το δεύτερο μου σχόλιο στο παραπάνω άρθρο.

"Δεν είναι σωστό το να πιστεύεις ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο με άλλον εκτελεστή;Δεν είναι σωστό το να λες ότι μια οικογένειά έχασε δυο από τα παιδιά της;

Αν όλα αυτά δεν είναι σωστά τότε τι είναι;

Μήπως θέλετε να ζυγίσουμε την ποσότητά των δακρύων για το ένα και για το άλλο παιδί;Μα τόσο μικρόψυχοι είστε;

Αν πραγματικά σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο τότε καλά μας κάνουν γιατί από μονοί μας φωνάζουμε "Καλλιεργείστε μας και άλλο μίσος,δεν μας φτάνει τόσο".

Σας θυμίζω μονό αυτό.

Πριν την εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο στρατιώτες πυροβολούσαν τους φοιτητές.Οι φοιτητές τότε φώναζαν και μάλιστα υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο "Μην πυροβολείτε αδέρφια μας στρατιώτες".

Ο εχθρός είναι κοινός.Το σύστημά και οι εκτελεστές του.

Και το ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά.Δεν είμαι με τους μπάτσους,άλλα με τους αστυνομικούς που σέβονται,υπηρετούν και δεν καταταράζονται την εξουσία.Δεν είμαι με τους κάλους και τους κακούς κουκουλοφόρους άλλα με το το εργατικό και λαϊκό κίνημά.

Και τέλος,είμαι με την Λαϊκή δημοκρατία και όχι με την δημοκρατία των λίγων.

Πείτε μου λοιπόν,οι φοιτητές όλα αυτά τα λέγαν για να πιάσουν στο φιλότιμο τους στρατιώτες ή γιατί είχαν καταλάβει ποιος ήταν ο κοινός εχθρός;

Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνετε;Ειλικρινά δεν ξέρω.Μάλλον ξέρω άλλα θα περιμένω λίγο ακόμα"

Τα σχόλιά του σχολίου δικά σας.

Digg Cull Buzz Bobit Digme